"ПриватБанк" почав арештовувати рахунки клієнтів без причин: Що відбувається і як отримати доступ до грошей на карті

ПриватБанк почав арештовувати рахунки клієнтів без причин: як отримати доступ до грошей на карті - today.ua

Клієнти державної фінустанови почали стикатися з неприємними ситуаціями, які пов'язані із блокуванням доступу до коштів. ПриватБанк без відповідних рішень компетентних органів самовільно заарештовує рахунки українців, передають Патріоти України.

Мешканка міста Одеса на сайті Мінфін написала обурений коментар про роботу ПриватБанку. Користувальниця зареєструвалася на порталі під ніком "StiksAk". Жінка розповіла, що вона випадково дізналася про арешт рахунку до Приватбанку.

У відділенні за адресою: Одеса, М'ясоїдівська вулиця, 31, не змогли назвати причини блокування коштів та порекомендували звернутися до виконавчої служби. Однак і там жінці допомогти не змогли, оскільки не було знайдено відкритих виробництв на її ім'я.

В результаті клієнтка ПриватБанку була позбавлена можливості користуватися власними грошима. Куди звертатися для вирішення проблеми вона також не розуміє

"Випадково дізналися що на рахунок наклали арешт, у відділеннях розводять руками, кажуть що нічого не бачать, радяться звернутися до виконавця. почали обдзвонювати виконавців перевірили в Дія, ніде немає відкритих виробництв. Як так??? куди звертатися? стільки нервів витріпали що слово Приват банк уже сприймається як лайка", - написала "StiksAk" на сайті Мінфін.

Служба підтримки ПриватБанку запевнила клієнтку, що діє виключно у рамках вимог українського законодавства та постанов Нацбанку.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...