ПриватБанк прийняв гроші у клієнта і не зарахував їх на картку: Ось що кажуть у банку

Клієнт ПриватБанку поскаржився, що установа не зарахувала на його рахунок 5000 грн - після того, як він поповнив картку через її термінал. При цьому зроблене в цей же час інше поповнення на 5000 грн пройшло. У самому банку пояснили, що регламент зарахування коштів на картку в деяких випадках становить до 24 годин, передають Патріоти України.

Скаргу розміщено на порталі "Мінфін". Згідно з нею, між поповненнями пройшло близько 1 хвилини – перше було здійснено 3 серпня о 15:38, а друге – о 15:39.

"Здійснював поповнення власної картки на суми 5000 грн та 5000 грн. Одна сума у розмірі 5000 грн зарахувалася, а інша у розмірі 5000 грн не була зарахована", – йдеться у повідомленні.

При цьому, наголошується, у телефонній службі підтримки банку клієнту сказали очікувати на зарахування грошей. Проте, за його словами, не уточнили, "чи є така сума, чи сталася якась помилка". "Написав на підтримку – теж нічим не допомогли, кажуть "чекайте", не прийняли моє звернення, нічого не зафіксували. Гроші зникли, працівники нічого не розуміють і не допомагають. Поверніть мої кошти", – йдеться у скарзі.

Що кажуть у ПриватБанку

У самому ПриватБанку того ж дня відповіли клієнту, що його платіж перебуває на проведенні. Зроблено це було о 17:22 – майже за 2 години після проведення платежу. При цьому там пояснили: те, що сталось, не містить жодного злого наміру. Адже "регламент зарахування коштів на картку в деяких випадках становить до 24 годин".

В Україні АЗС готуються підвищувати ціни: Коли чекати на подорожчання пального

середа, 7 серпень 2024, 6:48

В Україні очікується зростання вартості пального. Причому вже найближчим часом. Причина - підвищення акцизів. Про це йдеться у звіті НБУ, передають Патріоти України. Втім, зазначається в ньому, через ефект бази порівняння, також зумовлений податковими...

Україні зиму тепер буде пройти значно легше: Після завершення судової тяганини Укрнафтобуріння відновлює видобуток на одному з найбільших родовищ газу країни

вівторок, 6 серпень 2024, 22:20

Укрнафтобуріння отримала право відновити видобуток природного газу на Сахалінському родовищі. Про це повідомив голова правління НАК Нафтогаз України Олексій Чернишов. Відповідне рішення ухвалив Шостий апеляційний адміністративний суд, передають Патріот...