"ПриватБанку" плювати на рішення суду": В Україні розгорівся гучний скандал - банк приписує клієнтам неіснуючі кредити

"ПриватБанк" звинуватили в нарахуванні неіснуючого боргу за кредитом, хоч він і був погашений клієнтом банку. На порталі "Мінфін" чоловік зазначив, що картку з кредитним лімітом він відкрив у 2017 році, передають Патріоти України.

"Успішно користувався до 2019 року, потім проблеми зі здоров'ям примусили взяти паузу з роботою. Доходів не було довго, мене утримували батьки. Платити по карті обов'язкові платежі не мали можливості. Потім був суд, через приватного виконавця з мене стягнули всю суму, яку постановив у рішенні суд", - розповів клієнт банку.

За його словами, його "борг" сплив через три роки. "Після реабілітації вже у 2022 році беру звіт в УБКІ і виявив, що за мною тягнеться ще понад 4 тисяч гривень. З них щось близько 600 грн. "тіла" та інші відсотки. Зв'язався з техпідтримкою, але вони гинуть свою лінію - у вас борг. ПриватБанку плювати на рішення суду і здоровий глузд. І цим самим ще тягнуть на дно мене перед іншими банками", - поділився незадоволений клієнт. Співробітники ПриватБанку у відповіді на скаргу відзначили, що фахівці перевірять інформацію з даного питання і зв'яжуться за результатом.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...