Привіт "Укравтодору": Водій показав вщент зруйновану дорогу на Черкащині і звернувся до чиновників (відео)

Чоловік порадив чиновникам згадати про совість та ремонтувати дороги.

Автомобіліст зняв на відео поїздку вщент розбитою трасою від Черкас до Чигирина. Ролик з вкритою вибоїнами дорогою з’явився на сторінці місцевого жителя Араіка Мкртчяна у Facebook, передають Патріоти України.

Він зауважив, що трасою їхати неможливо, а керівництво області, імовірно, не виїжджає за межі обласного центру. "Обласне керівництво і всі інші, які називаються начальниками, у вас совість взагалі є? Ви взагалі виїжджаєте крім обласної будівлі кудись – у будь-якому напрямку", - говорить водій.

Він також додає, що до Чигирина люди їздять відпочивати, а також до церкви. Натомість такі дороги тільки відлякують туристів. За його словами, у згаданому напрямку взагалі немає доріг. "Немає доріг взагалі. Такі ями є – якщо вночі упадеш, то пів машини залишиться. Ніхто нічого не робить. Так що дорогі обласні чиновники – совість – гарна річ. Починайте працювати", - говорить чоловік на відео.
У підписі він також додав, що їздить трасою Черкаси – Чигирин кожного дня і "кожного дня дивується як вперше".
Судячи з геолокації, чоловік зняв ролик у районі села Худоліївка.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...