Путін хоче похоронити всіх: Росія стала найбільш підсанкційною країною за останні 70 років

Російська Федерація обійшла Іран, Сирію, Північну Корею та низку інших держав за кількістю накладених санкцій. Про це повідомляють у Центрі протидії дезінформації при РНБО України, передають Патріоти України.

Так, за останні вісім років Росія отримала найбільше санкцій, ніж Північна Корея, М’янма, Чилі, Куба, Китай, Іран, Північна Африка та Сирія за 70 років. На РФ наклали 3 577 обмежень. Варто зазначити, що процес скасування санкцій досить повільний. До того ж деякі санкції, зокрема як проти Куби, можуть діяти десятиліттями.

Які наслідки санкцій для Росії:

  • Після запровадження санкцій у 2014 році ВВП Росії впав на 2%;
  • Після запровадження останніх санкцій російська економіка відчуває складнощі;
  • Очікується дефолт країни.

Щодо дефолту, то тут думки експертів відрізняються. Проте навіть найоптимістичніші прогнози вказують, що банкрутство РФ може статися не раніше травня.

У Польщі змінюють виплати для біженців - ось що потрібно знати українцям

субота, 18 травень 2024, 8:30

Українським біженцям у Польщі - приготуватися. Місцевий уряд планує серйозні зміни, зокрема скасування деяких популярних виплат. Які пільги поляки хочуть прибрати, а які залишаться? А також про те, як різні країни Європи борються за українських біженці...

Сума неприємно здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою вдвічі вищою за середню

субота, 18 травень 2024, 6:47

В Україні із зарплатою вдвічі вищою за середню (це понад 33 тис. грн за даними Пенсійного фонду) можна отримати пенсію у розмірі 9 491,5 грн. Така пенсія можлива за умови наявності 35 років стажу. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з оста...