Путіну по пиці: У Грузії вигадали, як швидко замінити російських туристів українськими

Бізнесмен Мамука Хазарадзе оголосив про готовність оплатити 10 чартерних рейсів для українців з Києва до Тбілісі.

Після заборони авіасполучення з боку Росії, у Грузії запропонували замінити туристів з країни-агресора українськими, передають Патріоти України.

Власник «ТіБіСі Холдингу» Мамука Хазарадзе оголосив про готовність оплатити 10 чартерних рейсів для українських туристів з Києва до Тбілісі. Таким чином він вирішив підтримати туристичну галузь, яка понесе втрати через дії Володимира Путіна. Бізнесмен готовий оплатити послуги авіакомпанії “Айрзена” (“Грузинські авіалінії”).

Нагадаємо, в п’ятницю, 21 червня, президент Росії Володимир Путін підписав указ, згідно з яким з 8 липня всім авіакомпаніям забороняється здійснювати перевезення з території країни-агресора в Грузію. Цим же указом рекомендує туристичним компаніям не продавати путівки в цю країну.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...