Ракетно-дроновий терор держави-терориста: Міністр енергетики України оцінив, чи здатна Росія знищити критичну кількість вітчизняних електропідстанцій

Приватний та державний сектор об'єдналися, щоб ефективнішеборотися із викликами, які нам кидає противник


Справний енергетичний об'єкт підміняє пошкоджений

Російські війська продовжують обстрілювати українські міста, цілячись в об'єкти критичної інфраструктури. 22 жовтня «прильоти» по кількох підстанціях були зафіксовані в західних областях України, тому у мешканців виникали проблеми зі світлом та водопостачанням.

Міністр енергетики України Герман Галущенко в інтерв'ю для «Ми-Україна» розповів, чи здатна РФ знищити всі наші електропідстанції.

За його словами, коли ракета пошкоджує один енергетичний об'єкт, то є інший, який його оперативно підміняє. І зараз служби так роблять постійно, включаючи з інших ліній та електростанцій.

«Я думаю, у них не вийде знищити абсолютно всі наші підстанції так, щоб ми не змогли їх використовувати», – зазначив міністр енергетики.

Також він наголосив, що зараз відчувається велике єднання, тому що приватний та державний сектор об'єдналися, щоб боротися із викликами, які нам кидає противник.

Герман Галущенко розповів, що зараз енергетика, як ніколи, функціонує як єдиний механізм, як єдиний організм, щоб подолати ті наслідки, з якими наша країна змушена щодня стикатися.


В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...