Рандеву з Майком Помпео: Зеленський запросив американців освоювати чорноморський шельф та будувати дороги

Президент Володимир Зеленський запрошує великий американський бізнес розбудовувати інфраструктуру України та брати участь у конкурсі на розробку вуглеводнів на шельфі Чорного моря. Про це він заявив під час прес-брифінгу з держсекретарем США Майком Помпео, зазначають Патріоти України.

"Ми запрошуємо великий американський бізнес для розбудови інфраструктури України та участі в проєкті будівництва мостів і доріг. А також з проєктів видобутку українського природного газу та нафти.

Очікуємо на участь американських компаній у конкурсах на розробку ділянках чорноморського шельфу", - повідомив президент.

Нагадаємо, Голова Державної служби геології і надр Роман Опімах заявив, що новий конкурс на розробку вуглеводнів на шельфі Чорного моря на умовах розподілу продукції можуть оголосити у березні 2020 року.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...