​Раніше сприйняли б за анекдот: Польща закуповує українські "Запорожці" (фото)

Для поганих сільських доріг вироб АвтоЗАЗу - те що треба

Всюдихідними якостями славився ще "прадідусь" ЗАЗ А10С3A 2019, знаменитий "горбань" ЗАЗ 965

Минулого тижня очевидці сфотографували новенький "ЗАЗ А10С3A 2019" з двигуном "Weichai WP4" (номер кузова №50), який був відправлений в Польщу. Автобус помітили на заправці навпроти Запорізького автомобільного заводу, повідомляють Патріоти України з посиланням на групу "Українські автомобілі".

Водій розказав, що в Польщі вже їздить близько 100 таких автобусів різних модифікацій. На жаль через ціни в Україні таких автобусів купують мало. Пізніше польські передплатники групи розповіли, що ці автобуси купуються невеликими місцевими радами (наприклад, Грифіце, Гостинін) і використовуються на поганих дорогах.
"До речі, цьогорічні користувачі автобусів ЗАЗ хвалять їх (Прушкув, Жирардув, Оборники). З ними проблем немає, і в основному вони дешеві. Марно купувати більш дорогі автобуси виробництва Solaris, Autosan, Mercedes, Man, Volvo або Scania (хоча всі вони зроблені в Польщі), щоб перевезти 5 або 10 пенсіонерів з села А в село "Б", - написали адміністраторам групи "Українські автомобілі" їх передплатники з Польщі.

Останні атаки РФ позбавили Україну 10% електрогенерації: Скільки часу піде на відновлення

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:43

Російські удари по енергосистемі України з 20 березня призвели до втрати більше 10% генеруючих потужностей. Відновити генерацію навряд чи вийде до початку наступного опалювального сезону, а найсерйозніші проблеми - з вугільними теплоелектростанціями, п...

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...