"Растратчик - значит укрофашист": Окупаційна адміністрація Криму вимагає в населення півострову, поки по-хорошому, почати економити воду в кранах, унітазах, пралках

У підконтрольному Кремлю Міністерстві житлово-комунального господарства Криму закликають жителів півострова ретельно економити воду, повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

"Приймайте душ - витрата води в кілька разів менша, ніж прийняття ванни. Процедури особистої гігієни - обов'язковий щоденний захід, але під час використання душу витрата складе - 30-50 літрів води. Якщо ж говорити про наповненість ванни - піде 130-180 літрів. Під час використання душу рекомендуємо встановити водозберігаючу душову лійку. Це допоможе скоротити витрату води більш ніж на 40%", - говориться в повідомленні на сайті "відомства".

Крім того, в міністерстві нагадують, що найбільш економний режим споживання води в пральній машині відбувається при повному завантаженні.

Також жителям Криму радять відремонтувати всі сантехнічні прилади, які мають витік води.

"Крапля води з поточного крана не нанесе вагомого збитку. Рік експлуатації такого сантехнічного приладу завдасть шкоди в 20 тисяч літрів просто спущеної води в каналізацію", - сказано в повідомленні.

Раніше в російському Міністерстві ЖКГ Криму оновили дані наповнюваності водосховищ півострова. Станом на 23 березня, на "мертвому об'ємі" залишалися Сімферопольське і Загірське водосховища.



В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...