"Растратчик - значит укрофашист": Окупаційна адміністрація Криму вимагає в населення півострову, поки по-хорошому, почати економити воду в кранах, унітазах, пралках

У підконтрольному Кремлю Міністерстві житлово-комунального господарства Криму закликають жителів півострова ретельно економити воду, повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

"Приймайте душ - витрата води в кілька разів менша, ніж прийняття ванни. Процедури особистої гігієни - обов'язковий щоденний захід, але під час використання душу витрата складе - 30-50 літрів води. Якщо ж говорити про наповненість ванни - піде 130-180 літрів. Під час використання душу рекомендуємо встановити водозберігаючу душову лійку. Це допоможе скоротити витрату води більш ніж на 40%", - говориться в повідомленні на сайті "відомства".

Крім того, в міністерстві нагадують, що найбільш економний режим споживання води в пральній машині відбувається при повному завантаженні.

Також жителям Криму радять відремонтувати всі сантехнічні прилади, які мають витік води.

"Крапля води з поточного крана не нанесе вагомого збитку. Рік експлуатації такого сантехнічного приладу завдасть шкоди в 20 тисяч літрів просто спущеної води в каналізацію", - сказано в повідомленні.

Раніше в російському Міністерстві ЖКГ Криму оновили дані наповнюваності водосховищ півострова. Станом на 23 березня, на "мертвому об'ємі" залишалися Сімферопольське і Загірське водосховища.



Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...

У перемогу України вірять, це видно по ринку землі: Як змінилася ситуація з вартістю і хто може купувати землю

вівторок, 19 березень 2024, 8:30

В Україні дорожчає земля. Навіть повномасштабна війна не змогла зупинити попит на ділянки сільськогосподарського призначення, передають Патріоти України. З 1 січня 2024-го правила продажу землі змінили. Ліміт на покупця збільшили зі 100 га до 10 тис. г...