Реалістично оцінили свій ремонт? На Харківщині служба автодоріг купила позашляховик для бездоріжжя

Служба автомобільних доріг у Харківській області оголосила тендер на покупку джипа Skoda Kodiaq Ambition за 998 500 гривень. Переможцем конкурсу стало підприємство "Автотрейдинг-Харків", яке запропонувало автомобіль за ціною всього на 500 гривень менше заявленої. Про це повідомили на сайті "Наші гроші" з посиланням на відкриту інформацію про держзакупівлі, передають Патріоти України.

В аукціоні брали участь дві фірми - ДП "Автотрейдінг-Харків" і автомобільний дім "Соллі-плюс". Перша з них запропонувала продати автомобіль за 998 тисяч гривень, тобто всього на 500 гривень менше, ніж планував витратити замовник. Під час аукціону конкуренти не торгувалися.

"В автосалонах Skoda Kodiaq Ambition 2.0 TSI / 132 KW 7DSG 4х4 з додатковим пакетом Ambition + можна придбати за 922 тисячі гривень", - зауважили при цьому на сайті "Наші гроші".

У тендерній документації представники харківської Служби автомобільних доріг заявили про бажання придбати джип білого кольору або металік. У ньому повинні бути фронтальні подушки безпеки водія і переднього пасажира, бічні подушки безпеки, пакет "Погані дороги" (захист двигуна, захист від каменів), вісім динаміків, двохзонна система кондиціонування, підігрів сидінь, інформаційна навігаційна система AMUNDSEN, переднє сидіння з більш високим положенням для подорожей, технологія Smart Link + (бездротова для Apple). Автомобіль повинен бути новим, 2020-го року випуску, з гарантією не менше 4 років або 90 тисяч кілометрів пробігу.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...