Рекорд України: 130 км траси Маріуполь-Запоріжжя відремонтовано за 68 днів

19 липня 2019 року було ухвалено рішення відремонтувати цю трасу всю. Цього року. За три місяці.

Траса "Запоріжжя-Маріуполь". Фото: actual.today.

Екс-радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик оприлюднив інформацію про те, що в країні встановлено рекорд з ремонту доріг - 130 кілометрів траси Запоріжжя-Маріуполь відремонтовано за 68 днів. Про це він написав у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Голик зазначив: "Дорога життя. Траса Запоріжжя-Маріуполь. Була побудована в 1962-1965 роках. З 90-х років минулого століття траса не ремонтувалася. У 2016 році почали її ремонт. За три роки відремонтували 70 км.

19 липня 2019 року було ухвалено рішення відремонтувати цю трасу всю. Цього року. За три місяці. 25 липня стартували роботи на цій трасі за новим графіком - за три місяці, а не три роки. Ми це зробили. Навіть швидше, ніж було задумано.

Усі роботи щодо асфальту сьогодні ввечері закінчено. Залишилася розмітка там, де її ще не нанесли, знаки, узбіччя, підрізування дерев. 130 км, які зробили ми. За 68 днів. Enjoy. На трасі працювали: 637 одиниць техніки. 1086 осіб.

Рекорд України за швидкістю ремонту доріг. Такі темпи мають стати нормою. Ми показали, як можуть ремонтуватися дороги. Ми наочно продемонстрували, яким мусить бути підхід. Дякую кожному, хто це фізично зробив".

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...

Долар по 50 грн? У Мінекономіки пояснили, чого чекати від курсу найближчим часом

понеділок, 29 квітень 2024, 9:58

У Міністерстві економіки очікують, що у 2027 році обмінний курс долара в Україні може сягнути 49,6 грн. Таким чином, у міністерстві прогнозують значну девальвацію гривні протягом найближчих років - наприклад, прогнозний курс, "записаний" урядом у бюдже...