Репутація коштує дорожче: Найбільший банк Європи погодився з втратою $300 мільйонів, щоб піти з Росії

На тлі повномасштабного російського вторгнення в Україну британський конгломерат HSBC заявив про завершення продажу свого російського бізнесу, передають Патріоти України.

Як повідомляє Reuters, завершення продажу бізнесу заплановано на першу половину 2023 року. Банк зазнав втрат у 300 млн дол через заниження ціни продажу. Діяльність HSBC в Росії включала корпоративний банківський бізнес, який пропонував широкий спектр кредитних та інвестиційно-банківських послуг вітчизняним та міжнародним клієнтам.

Лондонський кредитор підтвердив, що угода очікує схвалення регуляторних органів.

Падіння російської економіки

Найбагатші люди Росії 24 лютого, в день повномасштабного вторгнення РФ в Україну, в сукупності втратили 46,6 млрд доларів. Станом на кінець 2022 року їх втрати наблизилися до 100 млрд дол.

8 березня 2022 року S&P знизило кредитні рейтинги 52 російських компаній.

27 червня 2022 року вперше за сто років Росія оголосила дефолт по суверенному боргу.

Безробітні українці отримають по $500: Стало відомо, кому дадуть гроші

субота, 18 травень 2024, 17:27

Безробітні мешканці Дніпропетровщини, Миколаївщини, Херсонщини та Запорізької області мають змогу пройти професійні курси за грантові кошти. На підвищення кваліфікації чи здобуття нових професійних навичок вони можуть отримати $500, тобто майже 20 тис....

У Польщі змінюють виплати для біженців - ось що потрібно знати українцям

субота, 18 травень 2024, 8:30

Українським біженцям у Польщі - приготуватися. Місцевий уряд планує серйозні зміни, зокрема скасування деяких популярних виплат. Які пільги поляки хочуть прибрати, а які залишаться? А також про те, як різні країни Європи борються за українських біженці...