Результат березневої індексації пенсій можна перевірити онлайн: Як це зробити і що треба знати

У березні майже всім категоріям пенсіонерів проіндексували виплати - підвищення торкнулося понад 10 мільйонів громадян, які вийшли на заслужений відпочинок, передають Патріоти України.

Розміри нових пенсій розраховувалися персонально для кожного пенсіонера, адже виплати залежать від багатьох чинників, зокрема, страхового стажу, зарплати, яку отримувала людина і з якої сплачувала страхові внески, наявності інвалідності тощо. У ПФУ розповіли, як можна онлайн дізнатися про новий розмір пенсії.

Це можна зробити на порталі електронних послуг Пенсійного фонду, авторизувавшися у персональному кабінети за допомогою кваліфікованого електронного підпису чи ID-банкінгу. Інформацію щодо перерахунку можна подивитися у розділі «Моя пенсія».

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...

Частині українців можуть списати борги за газ: Ось що потрібно зробити

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:28

У наші нелегкі воєнні часи нерідко виникають ситуації, коли люди виїжджають за кордон чи в іншу область. Або ж залишаються вдома, але мають іншу нерухомість, яка стоять пусткою, передають Патріоти України. Виявляється в подібних випадках українці мож...