Рішення прийнято: Зеленський розповів, чи підскочать в Україні тарифи на світло

Український президент Володимир Зеленський провів робочу зустріч з чиновниками з економічного і обговорював з ними чисто прагматичні питання, які виникли з моменту старту повномасштабного російського вторгнення в Україну 24 лютого, передають Патріоти України.

"Обговорили енергетичні питання, завершення цього опалювального сезону. Сезон проведено успішно незважаючи ні на що. Попри всі "вангування", тарифи не зросли. Віялових відключень не було. Постачання не зривалося навіть у воєнний час", - зазначив він.

За словами Зеленського, щонайменше в найближчі пів року діятимуть нинішні тарифи на електроенергію — 1,44 грн за кіловат для домогосподарств, які споживають менш ніж 250 кіловат на місяць (зараз таких в Україні близько 80 відсотків).

"Тіньовий" флот РФ, що живить війну проти України, вийшов з-під контролю, - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 15:56

Рішення Заходу встановити граничну ціну на нафту змусило Росію збільшити тіньовий флот. Ці танкери перевозять російську нафту у великих кількостях у такі країни, як Китай, Індія та Іран, за вищими цінами, нагадують Патріоти України. Видання The Тelegra...

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...