"Rolls-Royce для бідних", або шик по-китайськи: В Україні у 2022 році з'являться в продажі Hongqi

Китайські автовиробники останнім часом стали виявляти великий інтерес до України. За даними AUTO-Consulting, у 2022 році в нашій країні почнуться продажі китайських люксових автомобілів Hongqi, повідомляють Патріоти України.

Вартість автомобілів Hongqi дуже висока, хоча останнім часом у компанії з'явилися більш доступні моделі. Зокрема, стверджується, що українцям запропонують три моделі Hongqi – седан Hongqi H9, кросовер Hongqi HS5 та повнорозмірний електричний кросовер Hongqi E-HS9.

Найдоступніший з них - кросовер Hongqi HS5, ціна якого становить від 42 900 доларів. Інші моделі коштують ще дорожче. Втім, стверджується, що якість цих китайських автомобілів цілком відповідає заявленій ціні.

Hongqi HS5 оснащується 2-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 224 к.с. Електричний кросовер Hongqi E-HS9 на одній зарядці батареї проїжджає від 400 до 500 км, залежно від батареї. Звичайно, великі продажі в Україні бренд Hongqi не чекають. Але добре, що в нашій країні буде більше автовиробників. Тим часом з січня по вересень 2021 року в Україну ввезли 18 144 нових автомобіля з Китаю. Вперше Піднебесна стала лідером із ввезення нових машин до нашої країни.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...