Роман Абрамович купує найдорожчий будинок в Ізраїлі (фото)

Вілла належить британському єврейському філантропові Алану Говарду.

Абрамович дарма часу не втрачає? Ілюстрація: Русский еврей.

Роман Абрамович близький до придбання найдорожчої нерухомості Ізраїлю. За даними «Калькаліста», мова йде про віллу в Герцлії-Піту, що займає територію в 9 дунамів. За даними видання, нерухомість може бути продана за 63 мільйони доларів США, передають Патріоти України.

Вона належить британському єврейському філантропові Алану Говарду. На даний момент Абрамович орендує віллу і має намір скористатися пунктом угоди про оренду, де мова йде про пріоритетне право викупу одиниці житла.

Роман Абрамович в березні 2017 року зняв в оренду будинок в тель-авівському кварталі Неве-Цедек. За інформацією видання Globes, в будівлі повинні були проживати фахівці, в чиє завдання входить проектування будівлі на місці готелю «Версан».
Абрамович в 2015 році заплатив за це місце 100 мільйонів доларів США. Згідно з умовами угоди, підприємець придбав не тільки сам готель, але і прилеглу до нього територію загальною площею 1500 квадратних метрів. У 2015 році Абрамович викупив цю ділянку землі у ізраїльської актриси Галь Гадот.

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...