Росія вітає, а в "душі" плаче: Дональд Трамп і голова КНР Сі Цзіньпін створили сенсацію на саміті G20

Москва так розраховувала на "велику драку" Пекіна та Вашингтона

Президент США Дональд Трамп і голова КНР Сі Цзіньпін домовилися відновити торговельні переговори між країнами. Як повідомляє агентство "Сіньхуа", Вашингтон зобов'язався не вводити нові мита на товари з Китаю. При цьому конкретні питання будуть врегульовані в ході зустрічі торговельно-економічних делегацій двох країн, зазначають Патріоти України.

Трамп і Сі Цзіньпін провели переговори на полях саміту "Великої двадцятки" в Осаці. В ході зустрічі Трамп заявив, що американська сторона готова до заключення чесної торговельної угоди. За його словами, це увійде в історію.

Про те, що США і Китай готові перервати торговельну війну, стало відомо 27 червня напередодні переговорів. Невідомо, скільки триватиме перемир'я - джерела в Пекіні та Вашингтоні назвали термін в 6 місяців, але підкреслили, що це лише прогноз, а не достовірні відомості.

Нагадаємо, у серпні 2018 року США ввели нові ввізні мита в розмірі 25% на товари з Китаю. У список потрапила низка найменувань китайської продукції загальною вартістю 16 млрд доларів. Ці мита є другою частиною зборів на імпортовані з КНР товари на загальну суму 50 млрд доларів. Перша частина була введена 6 липня і стосувалася товарів на 34 млрд доларів.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...