Росія знову атакує: Через загрозу ракетної атаки в Україні почалися екстрені відключення світла

У Києві, Київській та Дніпропетровській областях застосовуються екстрені відключення електропостачання. Про це повідомляє ДТЕК у Telegram, передають Патріоти України.

"Через загрозу ракетної атаки у Києві, Київській та Дніпропетровській областях застосовуються екстрені відключення світла", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це вимушений превентивний крок, який дозволить уникнути значних пошкоджень енергетичної інфраструктури, якщо ворожі ракети досягнуть цілі."Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги та віримо в ППО", - додали в ДТЕК.

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул додав, що енергетики проводять превентивні відключення електроенергії у деяких районах міста.

"Критична інфраструктура, у тому числі лікарні, вода, тепло, газ, каналізація, вишки мобільного зв'язку - переходять на генератори. Працюють усі 110 "Пунктів незламності", - розповів Вілкул.

Також у Черкаській області застосовані стабілізаційні відключення електроенергії. Про це повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець у Telegram.

"У зв'язку із загрозою нових ворожих атак, на Черкащині застосовані стабілізаційні відключення електроенергії", - повідомив Табурець. Зокрема, енергетики тримають ситуацію під контролем і вживають заходів задля убезпечення енергосистеми.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Такого ще не було! Польща фіксує радикальні зміни на ринку праці

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:30

У Польщі кількість безробітних упала до мінімуму 1990 року. Про це пише Wpost, посилаючись на дані Центрального статистичного управління (GUS), передають Патріоти України. Так, у Польщі значно скоротився рівень безробіття. Так мало людей без роботи, як...