Розваги скінчились сумно: Під Дніпром разом з дівчиною трагічно загинув син відомого українського політика і бізнесмена (фото, відео)

5 січня під Дніпром загинув син місцевого бізнесмена і політика Геннадія Корбана Лев. Про це в Telegram повідомив народний депутат Максим Бужанський. передають Патріоти України.

"Мої найглибші співчуття Геннадію Корбану.. Просто немає слів", - написав парламентарій. Як пише "Дніпро Оперативний", 16-річні хлопець з дівчиною каталися на квадроциклі і впали в річку, але вибратися з транспортного засобу не змогли.

Трагічна подія сталася сьогодні на річці Мокра Сура. Тут дівчина з однокласником поїхали днем кататися на квадроциклі і пропали. Після цього мати дівчини звернулася в поліцію.

Пізніше квадроцикл з підлітками знайшли недалеко від села Новоолександрівка. Швидше за все, вони хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням і вилетіли в річку. Рятувальники зазначають, що підлітки були пристебнуті і з цієї причини не змогли вибратися, хоча глибина річки невелика.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...