Ринку землі бути: Лідер партії "Слуга народу" оголосив про скоре прийняття рішення

Дмитро Разумков впевнений, що питання можливо повністю вирішити приблизно за рік.
Дмитро Разумков. Фото: LIGA.net.

Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков допускає запровадження ринку сільгоспземель протягом року. Він сказав про це в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Ринок землі потрібно буде відкривати. Мораторій накладається з року в рік, тому що це вигідно. Потрібно, щоб власники землі могли нею користуватися. З'явиться законодавча база. Хлопці зараз працюють над цим. З одного боку необхідно захистити національні інтереси, а з іншого - власника", - сказав Разумков.

У відповідь на питання, які терміни політсила ставить перед собою для скасування мораторію, він сказав: "Для мене це рік". Разом з тим він підкреслив, що в Україні не проведено якісний аудит с/г земель. "Ми досі не розуміємо, в чиїх руках і скільки землі. Це стосується і державних земель", - зазначив Дмитро Разумков.

Джерело: Страна

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...