Санкції працюють: В Абрамовича можуть забрати особняк в Колорадо за 50 мільйонів доларів

Російський олігарх Роман Абрамович може залишитися без свого будинку в Аспені. Санкції можуть позбавити його елітної нерухомості, передають Патріоти України.

Санкції західих партнерів України продовжують нищити російську економіку та завдавати болючих ударів олігархам окупантів. Кожна людина з російським паспортом відповість за початок підлої війни проти України.

Маєток Абрамовича у Колорадо під прицілом санкцій

Російський олігарх Роман Абрамович вже втратив багато своїх активів та нерухомості. Незабаром він може залишитися без ще одного великого особняка.

Володіння олігарха площею 14 тисяч квадратних метрів мають стати одним з перших об'єктів, який підпаде під санкції США. Як зазначають юристи, на Абрамовича записано декілька об'єктів нерухомості, що значно спрощує накладання санкцій, адже не потрібно буде проходити процедуру визначення власника майна.

Яким буде курс долара в Україні найближчим часом: Фінансовий експерт озвучив прогноз

субота, 27 квітень 2024, 6:58

Найближчим часом в Україні курс долара не зростатиме, зокрема до 50 грн і вище. Проте Нацбанк України намагатиметься повільно привести гривню до 40-41 грн за долар, що наразі обумовлено економічними чинниками. А нинішні курсові коливання насправді не п...

На готівкові платежі введено ліміт: Стало відомо, яку суму дозволяють витрачати в ЄС

субота, 27 квітень 2024, 6:45

В ЄС посилюють боротьбу з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму. Так, узгоджений у Європарламенті пакет законів передбачає, зокрема, загальноєвропейський ліміт 10 тис. євро на готівкові платежі. Інакше кажучи, у країнах ЄС обмежили готівкові пл...