Сатрапи Путіна демонструють, хто в Криму господар: Окупанти знищили найстаріший пляж у Керчі

Пляж, розташований на зупинці «Інститут», традиційно користується популярністю у мешканців міста і туристів, проте в цьому році територія не пристосована для відпочинку.

Популярний пляж навіть не намагаються підготувати до сезону. Фото: Крим. Реалії.

Окупанти зруйнували один з найстаріших пляжів захопленої Росією Керчі на півострові Крим. Популярне місце в цьому році не здатна прийняти туристів, передають Патріоти України.

Комунальні служби так і не почали підготовку узбережжя в цьому районі до курортного сезону. Проблема полягає в тому, що опорна стіна з місцевого черепашнику, яка захищала берегову лінію від сповзання грунту, повністю зруйнована. Кам'яна кладка звалилася на пляж, купи каміння досі лежать на піску.

Журналісти зняли стан пляжу на відео:

Джерело: Крим.Реалії

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...