Ще одному удару бути? Рада планує підвищити тарифи на газ та електроенергію вже восени

Верховна Рада розглядає підняття тарифів на газ та опалення вже восени. Крім того, можуть підняти і ціни на електроенергію до семи гривень. Про це заявив голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко в ефірі "Новини.LIVE" у п'ятницю, 28 червня, передають Патріоти України.

Попенко зазначив, що наразі голосів за підвищення ціни недостатньо, але робота йде. "Наскільки я знаю, Верховна Рада України серйозно розглядає питання можливого підняття тарифу на газ, на розподіл газу і тепло, вже цієї осені. Поки що немає достатньої кількості голосів, щоб за це проголосували, але робота йде", – зазначив голова Спілки споживачів комунальних послуг.

Попенко додав, що Міненерго останні декілька днів заперечує можливість підвищення вартості електроенергії, але водночас лунають заяви про необхідність підняття тарифів. Зокрема, народний депутат Сергій Нагорняк заявив, що тарифи потрібно підіймати до семи гривень. "Можна очікувати чергове підняття тарифів вже восени навіть на електроенергію", – заявив Попенко.

Не приховувати, а викорінювати!

неділя, 30 червень 2024, 23:09

Чим більше влади має правитель – тим важче йому з нею розлучатися. І тим частіше виникають різні ідеї: як би щось зробити так, щоб свято влади ніколи не закінчувалося. Основним симптомом є намагання за будь-яку ціну заглушити критику. Причому так, щоб...

"Ми наближаємося до літнього піку": У ДТЕК пояснили, чому вночі відключають світло і як складають графіки

неділя, 30 червень 2024, 21:15

Постійні обстріли ЗС РФ, ремонт енергоблоків АЕС і спекотна погода - все це збільшує навантаження на українську енергосистему. Через це в останній декаді червня суттєво збільшилися періоди відключення світла. І це ще не межа. Про це розповів виконавчий...