Ще один ніж у спину: Швейцарія розширила список санкцій проти Росії

Швейцарія розширила санкції проти Росії, включивши до списків ще 69 фізичних осіб та 47 юридичних осіб, випливає із заяви, опублікованої на сайті уряду країни. Влада конфедерації також ввела заборону на рекламу щодо низки російських ЗМІ, передають Патріоти України.

«Федеральне міністерство економіки, освіти та науки, що відповідає за санкції, 8 липня 2024 року розширило список санкцій щодо Росії. Відповідно до своїх повноважень 8 липня 2024 року міністерство ввело санкції Швейцарії щодо ще 69 фізичних осіб та 47 компаній та організацій», – йдеться в повідомленні.

Уряд не навів точний список осіб, які підпали під заборону, але зазначив, що до нього переважно увійшли бізнесмени, представники ЗМІ, співробітники збройних сил та судових органів. Там наголосили, що так приєдналися до санкцій Євросоюзу проти Росії.

Крім того, уряд Швейцарії запровадив заборону на рекламу щодо низки пропагандистських ЗМІ країни-агресорки. Влада країни підкреслила, що вирішила не забороняти їх мовлення, а протидіяти фактами «хибним і шкідливим заявам».

"Задоволення" дорого коштувало! Українець вчасно не заплатив за комуналку - йому нарахували 11,3 тис. грн штрафу

середа, 24 липень 2024, 22:30

Дарницький районний суд міста Києва зобов'язав киянина заплатити 11,3 тис. грн штрафу за те, що він накопичив борг за комуналку. Крім того, він має сплатити сам борг у сумі 43,4 тис. грн. Про це йдеться в рішенні суду по справі № 753/1966/24, передають...

В Україні частина пенсіонерів зобов'язана проходити перевірку кожні пів року: У чому причина

середа, 24 липень 2024, 21:45

Переселенці на пенсії, які отримують виплати в Ощадбанку, зобов'язані кожні пів року проходити ідентифікацію. Відлік часу починається з моменту попередньої верифікації, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні ПФУ. Так, така ідентифіка...