Ще один у списку: Британія заарештувала розкішну яхту російського олігарха вартістю в $50 мільйонів (фото)

Влада Великобританії заарештувала першу яхту, яка може належати російському олігарху з санкційного списку. Судно оцінюється в 38 мільйонів фунтів стерлінгів, а це майже 50 мільйонів доларів. Про це повідомляє прес-служба Національне агентство з боротьби зі злочинністю Великобританія.

Яхта під назвою Phi належить російському бізнесменові, але його ім'я не називають. Судно оцінюється в 38 мільйонів фунтів стерлінгів, а в довжину 58,5 метра.

Відзначається, що яхта потрапила в поле зору британської влади ще 13 березня. Вона ходить під прапором Мальти, але зареєстрована в карибській державі Сент-Кітс і Невіс.

Яхта знаходиться на причалі в діловому кварталі Лондона Кенері-Уорф. 29 березня на її борт піднялися представники британської влади та повідомили про арешт. Зазначено, що судно зайшло в Лондон для участі в нагородній церемонії.

За словами міністра транспорту Грента Шапса, це "чітке та сильне попередження Путіну і його оточенню". "Це доказ, що ми можемо та будемо приймати найрішучіші заходи проти тих, хто сподівається отримувати вигоду від зв'язків з РФ", - підсумував Шапс.

Дуров заявив, що Telegram заблокує деякі канали виключно для користувачів з України

середа, 24 квітень 2024, 23:02

Telegram отримав від Apple повідомлення з вимогою заблокувати певні канали для користувачів з України. Команда месенджера погодилася їх виконати, передають Патріоти України. Засновник Telegram Павло Дуров нагадав, що пропонував обмежити російські та ук...

Хотів зняти 250 євро, але щось пішло не так: Український держбанк знімає з клієнтів плату за подвійну конвертацію при знятті готівки

середа, 24 квітень 2024, 21:52

Державний Sense bank став об'єктом критики через неправомірну конвертацію коштів при знятті готівки за кордоном через банкомат. Банк пояснив процес проведення операцій в іншій валюті та запропонував клієнтові розглянути можливість користування валютним...