Ще один удар під дих: Росіяни втратять доходи від реклами в Google - сервіс відключив монетизацію

Сервіс контекстної реклами Google AdSense повністю згорне свою діяльність у російському інтернеті та відключить облікові записи користувачів із Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України.

«Ми деактивуємо всі акаунти AdSense, країною розташування яких вказана Росія. Це означає, що отримувати дохід від монетизації через такі акаунти буде не можна», – йдеться в повідомленні команди Google Payments.

Зазначається, що заробіток за липень буде виплачено між 21 і 26 серпня, якщо в обліковому записі не призупинено отримання платежів і досягнуто порогів оплати.

AdSense дає змогу автоматично розміщувати на сайтах текстову та графічну рекламу, що підходить за контекстом до інформації на цих сайтах.

Повідомляється, що Google AdSense давала змогу російським блогерам заробляти на YouTube навіть після вимкнення монетизації у 2022 році, хоча й у менших обсягах. Таким чином, власники сайтів і блогери, які працюють на YouTube, повністю позбудуться доступу до Google AdSense і послуг, що надаються рекламною мережею.

Все за планом? У РФ усе частіше затримують або скасовують операції з постачання палива, найгірша ситуація з бензином

середа, 14 серпень 2024, 23:30

На паливному ринку країни-агресора Росії фіксують дедалі більше затриманих чи скасованих із боку нафтопереробних заводів угод про постачання бензину й дизпалива. Про це пише російський "Коммерсантъ", передають Патріоти України. Учасники ринку все біль...

В Україні розікрали мільйони на закупівлі захисту для танків ЗСУ: Ось який тюремний термін загрожує зловмисникам

середа, 14 серпень 2024, 19:30

Правоохоронці викрили схему заволодіння державними коштами під час закупівлі елементів динамічного захисту для броньованої техніки ЗСУ. Учасники схеми розкрали 12 млн грн, за що їм загрожує до 12 років ув'язнення. Про це повідомили в Офісі генпрокурора...