Що буде з курсом долара в Україні: Аналітик дав детальний прогноз на тиждень

Курс долара в Україні в найближчий тиждень, починаючи з 21 жовтня, зафіксується в межах 25,1 грн/$. У п'ятницю, 18 жовтня, валюта коштувала 25,05 грн. Про це заявив аналітик Вадим Іосуб, передають Патріоти України.

За його розрахунками, курс американської валюти може трохи піднятися. "У найближчий тиждень ми очікуємо помірного зростання курсу долара до гривні. Долар на міжбанку може торгуватися через тиждень близько 25,0 грн, а готівковий долар в банках може торгуватися близько 24,8/25,1 грн", – сказав Іосуб.

Експерт зазначив, що на цьому тижні зменшилася різниця між тим, за скільки банки купували долар, і за скільки продавали. "Це свідчить про поступову стабілізацію сектора готівкової валюти", – сказав Іосуб.

Джерело: Обозреватель

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...