Що коїться на валютному ринку: Гривня знов "торпедує" долар

В Україні курс долара в суботу, 30 листопада, опустився на 5 копійок. Зокрема, як свідчать дані фінансових установ, середній курс гривні до американської валюти в продажу був встановлений на рівні 24,10 грн/$, зазначають Патріоти України.

Водночас середній курс продажу євро в банках знизився на 3 копійки і склав 26,60 грн/€. Національний банк України встановив офіційний курс гривні щодо долара на позначці 24,03 грн/$. У порівнянні з попереднім робочим днем американська валюта подорожчала на 5 копійок.

Курс гривні щодо євро НБУ встановив на рівні 26,45 грн/€. Таким чином, за день європейська валюта подорожчала на 5 копійок.

Національний банк України формує курси долара та євро щодо гривні як середньозважений курс за операціями на міжбанківському ринку за день. За офіційним курсом НБУ населення купувати валюту не може.

На найбільшому оборонному заводі Великої Британії стався вибух

середа, 17 квітень 2024, 21:46

На заводі найбільшої британської оборонної компанії BAE Systems на півдні Вельсу вранці 17 квітня стався вибух. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України. Як заявили у компанії, на заводі негайно активували «протоколи безпеки», на місце прибули...

Відключенням бути? Споживання електроенергії стрімко зростає: "Укренерго" звернулося із важливою заявою

середа, 17 квітень 2024, 17:54

Через похолодання та хмарну погоду споживання елетроенергії стрімко зростає - на 6,5% більше аналогічного показника 15 квітня. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго", передають Патріоти України. "Через похолодання та хмарну погоду споживання стрімко ...