Що маємо цінувати та пити самі: Українське вино вперше отримало золоті нагороди на конкурсі Decanter у Лондоні

Український винний виробник SHABO отримав золоті медалі на найвпливовішому дегустаційному конкурсі Decanter World Wine Awards 2021, повідомляють Патріоти України з посиланням на .сайт виробника.

Відзначається, що вперше в історії національного виноробства золоті медалі отримали одразу два вина з України.

«170 винних світових експертів, майже два тижні сліпих дегустацій, 18 000 вин з 56 країн світу – такий він, один з найбільших конкурсів вина світу. За словами організаторів, цьогоріч вони отримали найбільшу кількість зразків вин!», – йдеться в повідомленні компанії.

Попри велику конкуренцію, Шардоне SHABO Grande Reserve 2015 та Каберне SHABO Grande Reserve 2017 отримали по 95 балів зі 100 від експертного журі конкурсу.

Додамо, що Україна привезла 29 відзнак з конкурсу Decanter World Wine Awards 2021, що в котре дозволяє Україні заявити про себе на весь світ, як про виноробну державу. SHABO отримало 16 нагород.

Нагадаємо, Херсонське виноробне господарство презентувало нове вино класичного бордоського бленду.

Також курорт під Львовом почав продавати власні вина.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...