Що ж це коїться!? Долару передрікають подальше падіння відносно гривні

Після того, як на міжбанку на початку п'ятничних торгів долар опустився нижче 24,7 грн, він повернувся до рівнів, на яких не був з кінця січня 2016 року.

Курсове співвідношення гривня / долар в Україні продовжує плавно знижуватися. Протягом наступного тижня ця тенденція збережеться, передають Патріоти України.

За словами аналітика «Альпарі» Вадима Іосуба, в останні дні ринок отримав очевидне підтвердження заяви НБУ про те, що він не збирається захищати ніякі конкретні рівні курсу. «Регулятор продовжує купувати валюту на ринку для поповнення резервів, але це не завадило долару завдяки ринковій тенденції опуститися нижче 25 грн. Після того, як на міжбанку на початку п'ятничних торгів долар опустився нижче 24,7 грн, він повернувся до рівнів, на яких не був з кінця січня 2016 року», - заявив аналітик.

Іосуб прогнозує, що на міжбанку долар може торгуватися через тиждень близько 24,6 гривень, а готівковий долар в банках може торгуватися близько 24,3 / 24,6 гривень.

Джерело: РБК-Україна

Подалі від блекаутів: В Україні фіксується рекордне виробництво електроенергії ГЕС

вівторок, 19 березень 2024, 5:58

Унаслідок раннього водопілля українські гідроелектростанції виробляють близько 65 млн кВт-год. електроенергії щодня, що є рекордним показником. Про це в ефірі єдиного телемарафону повідомив генеральний директор ПрАТ "Укргідроенерго" Ігор Сирота. За йог...

Потужний удар по експорту: Росія втратила близько 600 тисяч барелів через удари України по НПЗ - бізнесмен

понеділок, 18 березень 2024, 21:30

Близько 600 000 барелів щоденних нафтопереробних потужностей Росія втратила внаслідок ударів українських безпілотників, розповів генеральний директор Gunvor Group Ltd. Торбйорн Торнквіст. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Він заз...