Щоб "левина частка" не прилипала до рук посередників: Новоутворена "Медова біржа" покликана спростити експорт для українських бджолярів

Українським пасічникам стане зручніше поставляти мед і продукти бджільництва для експортерів, за рахунок чого підвищиться ефективність такої торгівлі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Agravery.

«Медова біржа» запустилася торік навесні. Інструмент створили для того, щоб бджолярі безпосередньо поставляли свою продукцію експортерам, минаючи посередників. До того ж, вона передбачає повну цифровізацію торгів», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зі старту роботи на платформі розмістилося близько 4 тис. лотів та зареєструвалося 10 тис. користувачів. Ресурси біржі отримали близько 130 тис. відвідувань, що свідчить про те, що подібні маркетплейси дуже затребувані на ринку.

Пояснюється, що цьогоріч «Медова біржа» запустила глобальні оновлення, які спростять реєстрацію нових користувачів і комунікацію між продавцем і покупцем. Там прибрали все зайве, тепер реєстрація нового користувача займе хвилину. А зв’язатися з продавцем або покупцем можна відразу після переходу на сторінку оголошення. Також після публікації заявки на покупку меду всі продавці в обраному регіоні отримають миттєве сповіщення по СМС або електронною поштою.

Також спрощено обговорення угоди. Продавець і покупець зможуть відправляти особисті повідомлення один одному. Також вони зможуть торгуватися онлайн.

«Всі функції «Медової біржі» безкоштовні. Скоро таку ж плануємо відкрити в Європі. Це дозволить українським бджолярам безпосередньо продавати товар на європейський ринок», – додають у пості.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...