Сюжет для анекдотів: РФ зібралася продавати автомобілі Lada в Емірати

Російський концерн АвтоВАЗ має намір почати продажі автомобілів Lada в Об'єднаних Арабських Еміратах уже в 2024 році. Машини будуть представлені в дилерському центрі, розташованому на центральній автомобільній вулиці в Дубаї, заявив президент АвтоВАЗу Максим Соколов. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

За словами Соколова, власник центру приїжджав на завод у Тольятті і підписав дилерську угоду. Наразі проводиться закупівля тестової партії та сертифікація машин для ринку ОАЕ, що займе чимало часу.

Президент АвтоВАЗу пояснив, що влада ОАЕ дуже уважно ставиться до вимог безпеки. Старі сертифікати, які видавали в той час, коли російським виробництвом володіла Renault, не підходять, тому що на всій лінійці, включно з Largus, змінилися електроніка, блоки управління і системи безпеки.

«Усе доводиться проходити по новій. Сподіваюся, що поточного року для цього вистачить», — додав він.

Як повідомлялося, у травні 2022 року концерн АвтоВАЗ, який до того належав французькій групі Renault, перейшов у держвласність РФ. 23 березня 2022 року Renault оголосив про припинення діяльності у РФ через повномасштабне вторгнення в Україну.

Може постраждати телевізор, холодильник та бойлер: Як підготувати техніку до відключень світла

субота, 28 вересень 2024, 0:10

Українцям варто захистити свою техніку через можливі стрибки напруги під час нових відключень. Бажано не лише вимикати телевізор, холодильник, бойлер та іншу техніку з розеток, а й встановити реле напруги, передають Патріоти України. Про це йдеться у м...

Долар стає ризикованим? Валютні аналітики пояснили, в що краще інвестувати

п’ятниця, 27 вересень 2024, 22:40

Останніми місяцями динаміка валютного ринку України залишається нестабільною. Аналітики "КИТ Group" зазначають, що курс долара може бути вразливим до коливань через подальшу політику Федеральної резервної системи США. Натомість євро має підтримку від Є...