Сказав "чарівне слово"? АЗС знизили ціни на бензин після зустрічі із Зеленським

У консолідованій мережі заправок групи "Приват" усе пальне подешевшало на одну гривню за літр.

Ціни на бензин і дизельне пальне на станціях великих роздрібних мереж 24 грудня знизилися. Про це повідомили enkorr у "Консалтинговій групі А-95" із посиланням на дані щоденного моніторингу роздрібного ринку, передають Патріоти України.

У середньому ціни знизилися на 0,5–1 грн за літр. У мережах ОККО і WOG ціни на бензин і дизельне пальне опустилися на 50 коп. за літр, Amic знизила ціну на 80 коп./л, на дизельне пальне – на 70 коп./л. У консолідованій мережі групи "Приват" ("Авіас", "Авіас плюс", "Укрнафта", "Укртатнафта") все пальне подешевшало на 1 грн/л.

23 грудня президент України Володимир Зеленський зустрівся з учасниками роздрібного ринку нафтопродуктів. В Офісі президента рекомендували операторам відмовитися від великих знижок на паливо за програмами лояльності і знизити ціни.

За інформацією enkorr, у зустрічі із президентом узяли участь компанії ОККО, WOG, "Укрнафта", "Укртатнафта", Amic, Glusco, Sun Oil, KLO і "Укргазвидобування". Як один із цінових орієнтирів від чиновників прозвучала ціна $1,1/л (25,6 грн/л за поточним курсом), яка була на ринку у грудні минулого року. В Офісі президента на цінові зміни очікують із 24 грудня, зазначає видання.

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...

Найбільший морський перевізник світу вирішив ліквідувати свій бізнес у Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:32

Данська логістична компанія A.P. Moller-Maersk Group відновила процедуру ліквідації своєї російської дочірньої компанії ТОВ «Maersk». Про це пише російський ресурс РБК, передають Патріоти України. У 2022 році, після початку російського вторгнення в Укр...