Скільки українців хочуть бути керівниками на роботі: Названо шокуючу цифру (інфографіка, відео)

Де два козаки - там три гетьмани. Приказка ця давня, але від того її актуальність не втрачається. Бо замість того, аби працювати, українці хочуть керувати. Причому - не більшість, а тотальна більшість з нас. Деталі - у цифрах, повідомляють Патріоти України.

83% – така кількість пошукачів роботи по україні хотіли б обіймати керівну посаду З них 62% хочуть бути топ-менеджером або ж відкрити власну справу.

І лише 4% вважають, що керівна посада не для них.

36% пошукачів зізналась, що незадоволена своїм теперішнім керівництвом. Про те, що необхідна зміна керівництва, вважає 12% опитаних. При цьому 95% опитаних переконують, що готові брати на себе більшу відповідальність у разі отримання керівної посади.

Джерело: 24 канал

Українці можуть "вибити" пенсію, яку їм не видали: Юрист порадив, як треба діяти

вівторок, 19 березень 2024, 8:46

Незважаючи на періодичні підвищення пенсій, їх сума не завжди встигає за ростом інфляції, тому для багатьох людей, які вийшли на заслужений відпочинок, кожна сотня-друга гривень має важливе значення, передають Патріоти України. Що вже говорити про ситу...

У перемогу України вірять, це видно по ринку землі: Як змінилася ситуація з вартістю і хто може купувати землю

вівторок, 19 березень 2024, 8:30

В Україні дорожчає земля. Навіть повномасштабна війна не змогла зупинити попит на ділянки сільськогосподарського призначення, передають Патріоти України. З 1 січня 2024-го правила продажу землі змінили. Ліміт на покупця збільшили зі 100 га до 10 тис. г...