Скільки українців хочуть бути керівниками на роботі: Названо шокуючу цифру (інфографіка, відео)

Де два козаки - там три гетьмани. Приказка ця давня, але від того її актуальність не втрачається. Бо замість того, аби працювати, українці хочуть керувати. Причому - не більшість, а тотальна більшість з нас. Деталі - у цифрах, повідомляють Патріоти України.

83% – така кількість пошукачів роботи по україні хотіли б обіймати керівну посаду З них 62% хочуть бути топ-менеджером або ж відкрити власну справу.

І лише 4% вважають, що керівна посада не для них.

36% пошукачів зізналась, що незадоволена своїм теперішнім керівництвом. Про те, що необхідна зміна керівництва, вважає 12% опитаних. При цьому 95% опитаних переконують, що готові брати на себе більшу відповідальність у разі отримання керівної посади.

Джерело: 24 канал

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Такого ще не було! Польща фіксує радикальні зміни на ринку праці

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:30

У Польщі кількість безробітних упала до мінімуму 1990 року. Про це пише Wpost, посилаючись на дані Центрального статистичного управління (GUS), передають Патріоти України. Так, у Польщі значно скоротився рівень безробіття. Так мало людей без роботи, як...