Скористатися зможе лише одна категорія клієнтів: ПриватБанк запустив нову програму лояльності із подвоєнням винагороди

Державний ПриватБанк повідомив про запуск нової програми лояльності, в рамках якої найактивнішим офіціантам українських кафе та ресторанів чайові подвоюватимуть, передають Патріоти України.

Як розповіли в прес-службі ПриватБанку, найактивнішим українським офіціантам, якщо вони отримуватимуть подяку від клієнтів у безготівковій формі через POS-термінали фінустанови на картки Mastercard, надходитимуть подвоєні суми. Щоб стати учасником нової програми лояльності від ПриватБанку, необхідно виконати низку простих умов.

"Для цього потрібно підключитися на сайті банку до "Рейтингу диджитальних офіціантів", який відкритий з 15 лютого по 15 квітня 2022 року. Потрапити до нього можуть усі, хто в період акції отримуватиме чайові виключно безготівково на картки Mastercard ПриватБанку", — йдеться у повідомленні пресслужби ПриватБанку.

Далі буде складено рейтинг найбільш діджіталізованих офіціантів, після чого всім щасливчикам, які потраплять до першої двадцятки, ПриватБанк подвоїть їхні чайові. Варто зазначити, що сервіс з переведення чайових на карту офіціанту буде корисним для кожного жителя України.

Подяка клієнтів у вигляді цифрових чайових стане чудовим стимулом для співробітників кафе та ресторанів до покращення якості обслуговування. Послугу чайові cashless можна підключити у будь-якому закладі громадського харчування, де встановлені POS-термінали ПриватБанку.

Схема на майже 300 млн: Міністру Сольському повідомили про підозру через оборудки із землею

вівторок, 23 квітень 2024, 9:50

НАБУ та САП повідомили про підозру міністру аграрної політики та продовольства Миколі Сольському через заволодіння землею на 291 млн грн і спробу заволодіння землею ще на 190 млн грн, передають Патріоти України. Дослівно: "Ексголову аграрного комітету...

Буде не по кишені? Світова криза змінить ціни на шоколад в Україні - скільки коштуватиме

вівторок, 23 квітень 2024, 8:48

Світ зіткнувся з критичним дефіцитом какао через старіння дерев, розповсюдження хвороб і несприятливі кліматичні умови в Західній Африці - основному регіоні постачання. Ці умови вже призвели до різкого стрибка цін на какао на ф'ючерсних ринках. Так, в ...