"Скрепні туристи" так і повалять? Тегеран має намір запустити російську платіжну систему "Мир" в Ірані

Іран дозволить використовувати російські картки "Мир" на своїй території в рамках запровадження відповідної платіжної системи з боку Тегерану. Про такі плани в інтерв'ю російським ЗМІ повідомив заступник міністра туризму, культурної спадщини та ремесел Ірану Алі Асгар Шалбафіан, передають Патріоти України.

Його головні тези щодо цього питання публікує "Це AMES". "Центральні банки Росії та Ірану вже працюють над цим проєктом. Ми сподіваємося, що скоро буде результат", - зазначив він.

Також чиновник анонсував посилення співпраці з РФ у сфері безвізу вже цієї весни. За його словами, країни запустять авіарейси з Санкт-Петербургом і Казанню.

Окрім цього, Тегеран висловив готовність скасувати візи для індивідуальних туристів з Росії. Проте для остаточного рішення щодо цього питання потрібен час, зазначив Алі Асгар Шалбафіан.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...