Скрепи можуть тільки позаздрити: Панелі Tesla стали на 10% ефективніше і дешевше

Середня панель Tesla до поновлення була потужністю 7,56 кВт, але тепер цей показник зріс до 8,16 кВт.

Компанія Tesla оновила свої сонячні батареї - як традиційного типу, так і модулі, які виглядають як звичайна черепиця на даху. Дослідники зазначили, що другий варіант може стати основним методом для широкого впровадження відновлюваних джерел енергії. У компанії заявили, що панелі стали на 10% більше ефективніше, повідомляють Патріоти України.

Середня панель Tesla до поновлення була потужністю 7,56 кВт, але тепер цей показник зріс до 8,16 кВт. Ціна також знизилася з 19 до 16 тис. доларів. У Tesla впевнені, що зниження дозволить клієнтам купувати панелі навіть під час кризи - «знижка в 17% допоможе переконати пристойну кількість домовласників перейти на сонячну енергію».
У компанії також пояснили, що вони усунули неполадки, які приводили до пожеж. Кілька сонячних батарей Tesla до цього спалахували в магазині Walmart і на складі Amazon. Тому компанія почала технічне розслідування і скасувала попередні замовлення на черепицю.
Джерело: Електровісті

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...