Скрепи шаленіють: У Держдумі вибухнули гнівом через прибуття до Польщі танкера з газом для України

Олексій Пушков заявив, що головна мета Варшави і Вашингтона - це "заробити і зробити Україну залежною від себе".

Олексій Пушков. Фото: Известия.

Днями до Польщі прибув перший танкер США зі зрідженим газом. Для Росії це стало важким ударом. Варшава вже офіційно повідомила Газпром, що відмовляється від закупівель російського блакитного палива з 2022 року. Такj] незалежності полякам вдалося досягти, в тому числі, і завдяки американському паливу. Пушков тільки підтвердив нервозність Кремля у твіті з цього приводу, зазначають Патріоти України.

Сенатор РФ упевнений, що завдяки американському зрідженому газу остаточно від російських поставок відмовиться і Україна. "США і Польща хочуть, бачте, допомогти Україні в досягненні "енергетичної незалежності", - написав Пушков.

Він також додав, що головна мета Варшави і Вашингтона - це "заробити і зробити Україну залежною від себе". Пушков висловив упевненість, що цей план не пройде. "Мало що з цього вийде: далеко і дорого", - переконує сенатор.


В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...