Скрепи винахідливі: У РФ нахабно заявили, що знайшли спосіб зробити український Ан-124 "російським"

За словами Дениса Мантурова, "модифікації" літака нібито дозволять вважати Ан-124 Руслан "російським".
Антонов Ан-124-100М-150 Руслан. Фото: Уголок неба.

До кінця 2019 конструкторське бюро Ільюшин презентує аналог українського Ан-124 - модернізований надважкий військово-транспортний літак Ан-124-100М, передають Патріоти України.

Причому "модифікації" літака дозволять вважати Ан-124 Руслан "російським", похвалився глава Мінпромторгу Денис Мантуров. "Захист технічного проекту по модернізованому літаку призначено на IV квартал 2019 року, роботи ведуться відповідно до планів", - цитує його Інтерфакс. Мантуров уточнив, що росіяни оновили системи літаків і бортове радіоелектронне обладнання.

Нагадаємо, в червні 2019-го суд заборонив росіянам використовувати літаки Ан-124 Руслан. Російський авіаперевізник не зможе використовувати відразу кілька лайнерів виробництва ДП Антонов.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...