Слава про заклад шириться, але дуже сумнівна: У російському "Вкусно і точка" продають бургери з комахами (фото, відео)

Російська мережа фаст-фудів "Вкусно і точка" стрімко набирає популярності, однак дещо сумнівної. Після булочок з пліснявою росіяни помітили бургери з рештками комах, передають Патріоти України.

У мережі "Вкусно і точка" подають їжу з комахами

Росія з гордістю та помпезністю відкрила мережу фаст-фудів "Вкусно і точка" на базі ресторанів McDonald's, які покинули країну-агресорку. Та власники "Вкусно і точка" забули подбати про якість, через що заклади навряд чи пройдуть санітарну перевірку.

Спершу росіяни скаржилися, що в мережі ресторанів у Москві подають зіпсовані бургери, булочки яких – з пліснявою. Також вони скаржилися на зіпсутий сирний соус. Спершу в компанії не змогли пояснити причину, чому продають зіпсуті бургери. Та згодом заявили, що перевірили всі соуси та повідомили про прострочену партію.

Тепер росіяни скаржаться, що в мережі "Вкусно і точка" подають їжу з комахами. Про це вони скаржаться у соціальних мережах, публікуючи відповідні світлини. Виглядає гидко. Росіянин замовив тост, а отримав зайву порцію білка.

Ворони крадуть булки

Також у соціальних мережах росіяни публікують відео, як ворони крадуть булки, які призначені для ресторанів "Вкусно і точка". Один з таких випадків зафіксували у Москві біля станції метро "Селігерська". Там чоловіки помітили ворон, які крадуть булки з вуличного складу. Вони жартують, що потім люди будуть доїдати за птахами.

Також ворон, які клюють булки "Вкусно і точка", помітили ще й в Алтуф'євому, що під Москвою. Росіяни вже готові бойкотувати мережу, яка постала на базі McDonald's.

Що відомо про мережу ресторанів "Вкусно і точка"

  • Американська корпорація McDonald's на початку березня оголосила про припинення роботи в Росії через війну в Україні. У Росії закрили аж 850 закладів McDonald's, однак продовжили платити зарплату 62 тисячам співробітників.
  • У травні Mcdonald's продала російську мережу партнеру, поточному ліцензіату Олександру Говору. Після цього мережа почала працювати під брендом "Вкусно і точка", відкрившись 12 червня.
  • Меню оновленого ресторану залишилося таким, як у McDonald's, однак з назви страв забрали приставку "мак".

На найбільшому оборонному заводі Великої Британії стався вибух

середа, 17 квітень 2024, 21:46

На заводі найбільшої британської оборонної компанії BAE Systems на півдні Вельсу вранці 17 квітня стався вибух. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України. Як заявили у компанії, на заводі негайно активували «протоколи безпеки», на місце прибули...

Відключенням бути? Споживання електроенергії стрімко зростає: "Укренерго" звернулося із важливою заявою

середа, 17 квітень 2024, 17:54

Через похолодання та хмарну погоду споживання елетроенергії стрімко зростає - на 6,5% більше аналогічного показника 15 квітня. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго", передають Патріоти України. "Через похолодання та хмарну погоду споживання стрімко ...