Сльози скреп: Доходи Росії від продажу нафти впали майже втричі

Доходи Росії від продажу нафти в травні 2020 року через через нафтову війну впали в 2,7 рази в порівнянні з травнем минулого року - до $3,6 млрд, передають Патріоти України.

При цьому продажі сировини e річному вимірі навіть було збільшено на 1%. Про це свідчать дані Федеральної митної служби (ФТС), говориться в публікації Агентства нафтогазової інформації.

Доходи Росії впали через зниження цін на нафту. "За даними Мінфіну РФ, середня ціна на нафту марки Urals, основний товар російського експорту, за травень зросла по відношенню до квітня на 70%, але виявилася в 2,3 рази меншою аналогічного показника минулого року, склавши $31,03 за барель. В травні 2019 року середня ціна Urals становила $70,93 за барель", – відзначають в публікації.

Згідно з даними ФТС, експорт нафти РФ в грошовому вираженні в травні по відношенню до "чорного квітня" 2020 року знизився на 19%, а у фізичному – на 11,7%.

В цілому за січень-травень експорт нафти знизився на 3,3% по відношенню до аналогічного періоду минулого року – до 104,44 млн тонн, а в грошовому вираженні – на 32,6%, до $33,677 млрд.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...