"Спочивай з миром": У Росії визнають смерть свого фондового ринку

В ефірі одного з російських пропагандистських телеканалів економіст та експерт з біржових стратегій Олександр Бутманов заявив, що йому доведеться працювати Дідом Морозом, зазначають Патріоти України.

На запитання пропагандистської журналістки чи сподівається він залишитись у біржовій стратегії Бутманов заявив, що в крайньому разі він працюватиме Дідом Морозом, як 25 років тому.

Та дам зрозуміти, що фондовий ринок Росії мертвий. Дорогий фондовий ринок, ти був нам близький, ти був нам цікавий. Спочивай з миром, любий мій товаришу, – сказав економіст. Пропагандистка відповіла, що коментувати цей флешмоб не буде, адже не хоче в це вірити.

Мідь подорожчала до максимуму за два роки. Чому це добрий сигнал світу

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:58

Ф’ючерси на мідь на товарній біржі в Нью-Йорку зросли до максимуму з квітня 2022 року – до 5,02 дол за фунт, і до 10 185 дол – на Лондонській біржі металів. Ціни залишаються високими на тлі будівництва центрів обробки даних і подальшої електрифікації с...

Російський губернатор попросив у Китаю завод електроніки в обмін... на продукти

четвер, 16 травень 2024, 23:16

Губернатор Свердловської області Євген Куйвашев запропонував губернатору китайської провінції Хейлунцзян Лян Хуейлін відкрити в Єкатеринбурзі завод з виробництва мікроелектроніки. Натомість глава регіону пообіцяв відправляти до Китаю харчову продукцію ...