Спокуса надприбутків: Coca-Cola розпочне випуск алкоголю

Напій випустять під брендом Topo Chico.

У 2021 році Coca-Cola випустить свій перший алкогольний напій. Так, алкогольна новинка стане результатом співпраці Coca-Cola і пивного гіганта Molson Coors Beverage, передають Патріоти України з посиланням на NY Post.

Як зазначається, цей напій почнуть продавати в США, згодом він з'явиться за межами ринку Латинської Америки та Японії.

Очікується, що алкогольний напій з'явиться на ринку в другій половині 2021 року. Це буде низькокалорійний алкогольний зельтер.

"Напій випустять під брендом Topo Chico, який Coca-Cola купила ще в 2017 році. Він конкуруватиме з популярним напоєм White Claw, а також з іншими міцними зельтерами, в тому числі Anheuser Busch Inbev", - сказано в повідомленні.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...