США тільки на 19-му місці: Де в світі найкраща і найгірша пенсійна система

За результатами глобального дослідження, названі країни світу із самими провальними і найкращими пенсійними системами. Про це свідчить глобальний звіт Mercer CFA Institute, передають Патріоти України.

Так, на перше місце потрапила Ісландія. Країна має відмінне управління і велику грошову допомогу пенсіонерам, разом з більш ніж хорошою державною пенсією.

На другому місці Нідерланди, а на третьому - Данія. Обидві країни останні 10 років тримали перші місця до цього року.

11 країн, включаючи Індію і Корею, впали в рейтингу, тому що зараз борються з економічними наслідками, викликані пандемією коронавірусу.

У трійці найгірших виявилися Таїланд, Аргентина і Філіппіни. Пенсійні системи цих країн мають багато серйозних помилок і недоліків, які вимагають усунення.

Найбільше поліпшення показників в порівнянні з минулим роком, в результаті значної пенсійної реформи, показали Китай і Велика Британія - 9 і 28 місця відповідно.

Одні зі світових лідерів - США, виявилися на 19 місці. Це пов'язано з тим, що їм ще потрібно підняти мінімальні виплати для пенсіонерів з низьким доходом.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...