США взяли курс на демілітаризацію Росії способом знищення економіки, - експерт

США хочуть демілітаризувати Росію, але роблять це поступово - для початку за допомогою санкції. Адже вони вже почали знищувати російську економіку. Таку думку висловив експерт з питань управління репутацією Борис Тизенгаузен в ефірі 24 каналу, передають Патріоти України.

Він запевняє, що весь цивілізований світ вже немає ілюзій про те, чи можна домовлятися у Путіним. США взяли курс на своєрідну демілітаризацію Росії способом знищити для початку її економіку, – наголосив Тизенгаузен.

Чи знімуть з Росії санкції

Експерт заявив, що санкції з Росії знімуться лише після якогось світового погодження. "Але Росія може знову використає цей проміжок часу для нової мілітаризації. Історія нас це навчила, адже були війни в Чечні, Грузії, Україні", – додав він.

За його словами, Росія ніколи не зупиниться на тому, що за допомогою армії диктувати світу свої умови. Тому санкції з Росії було б правильно знімати взамін на її роззброєння та ліквідації ядерного потенціалу. Хоча Росія навряд на це піде. Хіба коли буде безвихідна ситуація в економіці, людям не буде що їсти і вони почнуть виходити на вулиці, – сказав Тизенгаузен.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...