Стало відомо, коли АЗС в Україні скасують обмеження на кількість пального "в одні руки"

Ліміти на кількість пального на українських автозаправних станціях скасують у липні.Про це заявив народний депутат Андрій Герус під час брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ, передають Патріоти України.

Він зазначив, що у червні на ринок зайшло понад 600 тисяч тонн нафтопродуктів з європейських ринків. З них 400 тисяч тонн – це дизель, 200 тисяч – бензин та скраплений газ.

«Таким чином, ситуація на АЗС стабілізується. У центрі та на сході країни поки маємо певний дефіцит, але на заході вже навіть черги на заправках відсутні. У липні українські автомобілісти зможуть заправлятися будь-яким обсягом. Однак, влада закликає українців відповідально споживати нафтопродукти та без особливої потреби не витрачати їх», — сказав нардеп.

Він додав, що Україна має напрацьований план поставок та логістику з різних європейських країн, тож план росії щодо створення в Україні масштабної кризи провалився.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...