Стало відомо, коли і кому тисячу гривень за вакцинацію можна буде витратити на ліки

Тисячу гривень, отриману за вакцинацію проти COVID-19, можна буде витратити на ліки, але зміни у програмі очікуються ближче до середини січня 2022 року. Як повідомляє Інтерфакс-Україна, про це заявив заступник глави Офісу президента Ростислав Шурма, передають Патріоти України.

Раніше президент Володимир Зеленський згадував, що витрачати бонусну тисячу на ліки зможуть лише люди від 60 років та старші. В Офісі президента підтвердили, що ці вікові рамки не змінюватимуть.

Також стало відомо, що до програми з видачі тисяч гривень приєдналися ще 10 банків. Таким чином, віртуальну картку «єПідтримка» можна буде оформити у відділеннях або банківських додатках 16 фінустанов (зараз картку оформлюють ПриватБанк, Укргазбанк, Ощадбанк, Альфа Банк, А-Банк, monobank).

Нагадаємо, після старту програми з видачі 1000 гривень її переважно витрачають на книги, квитки в кіно. З'явилися і хитрі способи обміняти віртуальні гроші на пиво в кінотеатрі.

Буде не по кишені? Світова криза змінить ціни на шоколад в Україні - скільки коштуватиме

вівторок, 23 квітень 2024, 8:48

Світ зіткнувся з критичним дефіцитом какао через старіння дерев, розповсюдження хвороб і несприятливі кліматичні умови в Західній Африці - основному регіоні постачання. Ці умови вже призвели до різкого стрибка цін на какао на ф'ючерсних ринках. Так, в ...

Курс долара в Україні значно зріс: Озвучено прогноз, чи дійде до 40 грн і чи варто скуповувати валюту

вівторок, 23 квітень 2024, 7:27

В Україні курс долара за останні кілька місяців зріс більш ніж на 4% і наблизився до психологічної позначки у 40 грн. Головна причина – Національний банк зменшив обсяги валютної інтервенції, передають Патріоти України. Подорожчання долара триватиме, б...