Стало відомо, на які книги українці найчастіше витрачають "тисячу Зеленського"

В Україні почалися виплати 1 тисячі гривень за вакцинацію від коронавірусу. При цьому найбільше грошей українці витрачають на книги. Зараз стало відомо, які автори користуються популярністю у вакцинованих людей. Про це розповів PR-менеджер видавництва "Клуб Сімейного Дозвілля" Іван Лопатченко в ефірі "Апостроф TV", зазначають Патріоти України.

"Громадяни намагаються вкластися саме в тисячу. Вибирають Набори за 999 гривень, наприклад, того ж "Відьмака" Анджея Сапковського - сім книг якраз обійдуться в таку суму. Ця позиція зараз у нас в топі продажів", - розповів Лопатченко.

Він також зазначив, що зараз продавці намагаються зробити акційні пропозиції, які б увійшли в тисячу гривень. Таким чином вони хочуть залучити додаткових покупців.

При цьому Лопатченко додав, що українці в цілому купують ті ж книги, які брали і раніше. Переходу на інших авторів в Україні не відбулося.

Популярністю користуються книги американського "короля жахів" Стівена Кінга, а також українських письменниць Люко Дашвар і Світлани Талан. Крім того, українці люблять читати нон-фікшн, книги з психології та саморозвитку.

Лопатченко зазначив, що книги по бізнесу також мають непогану популярність. Нагадаємо, що крім книг тисячу гривень можна витратити на музеї, театри, концерти, кінотеатри, спортзали, ж/д і авіаквитки по Україні.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...