Стара-нова схема в дії: На Львівщині командир в/ч нарахував дружині 350 тис. премії і поплатився

У Львівській області суд покарав командира однієї з військових частин. Він влаштував на роботу власну дружину та нарахував їй премій на близько 350 тис. грн, передають Патріоти України.

Про це йдеться у судовому вироку, опублікованому в Єдиному держреєстрі судових рішень.

Командир однієї з військових частин на Львівщині підписав наказ про переведення своєї дружини на посаду позаштатної начальниці служби діловодства.

Протягом 2023-2014 років посадовець неодноразово підписував накази про нарахування дружині премій на загальну суму близько 350 тис. грн. Водночас він не повідомляв своєму керівництву про наявність конфлікту інтересів.

Щодо командира військової частини був складений протокол про адміністративне правопорушення.

На суді чоловік визнав провину. Він зазначив, що він раніше не притягувався до відповідальності за корупційні діяння. Суд покарав командира, призначив йому 3 400 грн штрафу.

Хто зможе платити за електроенергію з жовтня за тарифом 2,16 грн за кВт*год: Ось що потрібно зробити

вівторок, 10 вересень 2024, 18:59

В Україні тариф на електроенергію у жовтні не зміниться та залишиться на рівні 4,32 грн за кВт*год. При цьому українці, які встановили двозонний лічильник, у нічний період можуть платити за світло за тарифом 2,16 грн за кВт*год, передають Патріоти Укра...

Складатимуться із двох частин: Українцям перерахують усі пенсії

вівторок, 10 вересень 2024, 18:24

В Україні підготували пенсійну реформу, поки її не реалізували, проте деталі вже розроблено. В результаті проведення реформи пенсія складатиметься із двох частин, одна з яких залежатиме від зароблених балів. Бали порахують залежно від стажу та зарплати...